کد خبر 189254
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۹

کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغذیه ایران گفت : کرفس سرشار از ویتامین C است و به عنوان یکی از 10 ماده غذایی است که می تواند با سرطان مقابله کند.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، دکتر ˈنسرین حاجی سید جوادی ˈ روز یکشنبه افزود : کرفس مانند هویج ، پیاز و گوجه فرنگی یکی از سبزی های مورد استفاده در خانه است و تمام بخش های این گیاه مفید است.

وی گفت : این سبزی در هر فصلی یافت می شود اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد .این سبزی سرشار از ویتامین C است که برای تقویت لثه ها ، مویرگ های پوستی و جلوگیری از سرما خوردگی کاربرد دارد.

حاجی سید جوادی خاطرنشان کرد که استفاده از کرفس سلامت بدن را تقویت می کند و باعث کاهش کلسترول می شود و می تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. همچنین کرفس سرشار از مواد معدنی است و باعث گشاد شدن رگ ها و کاهش فشار خون می شود.

وی گفت : کرفس برای کلیه ها بسیار مفید است و علاوه براین برای برطرف کردن عفونت های مجاری ادرار و سنگ های این ناحیه موثر است .همچنین ادرار آور و به همین دلیل باعث پایین آوردن اسید اوریک خون می شود .

حاجی سید جوادی تحریک اشتها ، رفع بوی بد دهان و دردهای مفصلی را از دیگر فواید کرفس دانست و یادآور شد :آب کرفس به صورت قرقره برای رفع گلو درد مفید است و خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و همچنین آب کرفس برای رژیم های غذایی کاهش وزن مفید است .

وی گفت : مصرف کرفس برای افراد کم خون توصیه می‌شود . پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر افزایش ادرار موجب کاهش فشار خون می‌شود. همچنین استفاده از آن برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس